The food have come from a variety of cooking recipes to make food that tastes vary according to the menu used to cook food. One of the famous dishes of food in Japan, but Thailand has cooked almost considered a food seasoned with flavors like Thailand, also known as the Sukiyaki.
Goat or mutton sukiyaki(Japan 鋤焼, China 火锅 huŏ guō ) diets are considered a tonic formula one is easier to cook mutton soup, goat meat, condiments readily available in the market without losing the flavor of cooking with other cooking methods. Sukiyaki this recipe easy to cook and eat any time.
Goats or mutton sukiyaki have featured one of the area without making arrangements soft spice marinated tender meaty otherwise. Steps are just preparing to cut meat, goat or mutton prepared thin enough only.
Prepare food for ghost sukiyaki or mutton sukiyaki.
Goat or mutton sukiyaki cooking hot pot recipes are 2-3 persons this to increase as much as those who eat.
1. Goat or mutton 500g sliced thin.
2. 3 cups water or much less.
3. Vegetables like celery, chinese cabbage, vegetable gourd gourd onion cut into pieces large plate or the like.
4. Soak the vermicelli until soft and cut into 1 cup.
5. Fish ball to taste (Otherwise used, added with mushrooms).
6. Beat 3 eggs.
7. 3 tablespoons soy sauce
8. Seasoning powder
9. Goat or mutton bone (Boil to cook the soup).
Recipe Ghost Sukiyaki or Mutton Sukiyaki
1. Water boiling into the pot raised the heat.
2. Add seasoning powder
3. Enter the goat or sheep bone soup boil.
4. Pour into a saucepan or soup sukiyaki. Set to moderate
5. Water boiling mutton, goat meat (meat cooked, then add vegetables to it later).
6. Add vegetables cooked slowly to the boil again, add the cooked vegetables are easy to follow another.
7. Add the soy sauce into the pot boiling pot.
8. Optional seasonings Vegetables cooked meatballs and then put the fish down.
9. Along with vegetables cooked quickly. For example, the leaves of white cabbage Celery leaves with vermicelli.
10. Add the beaten eggs everything is cooked well enough boiling put the onion into the gourd and scoop into a bowl and add the sauce off by recipes for the sauce hot pot(Next article), ready to eat.
Goats Sukiyaki or Sheep Sukiyaki cooking restaurants tonic recipe is easy to prepare a meal same lamb roast. The cook are second act with spicy sukiyaki restaurant's recipe goats or sheep sukiyaki improves replenishment. Eating plenty unlimited after all that eating healthy course.
สุกี้แพะ สุกี้แกะ
อาหารเลฺิศรสหลายอย่างมีที่มาจากสูตรการปรุงที่มีหลากหลายทำให้ได้รับประทานอาหารที่มีรสชาติที่แตกต่างกันตามเมนูที่นำมาปรุงเป็นอาหาร เมนูอาหารอย่างหนึ่งที่มีชื่อเสียงอาหารของอาหารญีปุ่นแต่คนไทยได้นำมาปรุงแทบจะถือว่าเป็นเมนูอาหารที่ปรุงด้วยรสชาติถูกใจคนไทยที่เรียกกันว่า สุกี้ยากี้
สุกี้แพะ สุกี้แพะ (ภาษาจีนว่า 火锅 Huŏ guō)อาหารสูตรนี้ถือว่าเป็นยาชูกำลังสูตรหนึ่งที่ทำได้ง่ายกว่าการปรุง แพะตุ๋น ซุปเนื้อแพะ เครื่องปรุงรสหาได้ง่ายตามท้องตลาดรสชาติไม่แพ้กับการปรุงด้วยวิธีการปรุงอย่างอื่น สุกี้สูตรนี้สะดวกทีจะปรุงทานกันเองและเลี้ยงรับรองสังสรรค์
สุกี้แพะหรือสุกี้แกะมีจุดเด่นอย่างหนึ่งของเนื้อที่นุ่มโดยไม่ต้องทำการเตรียมการหมักใส่เครื่องเทศให้นุ่มเหมือนเนื้ออย่างอื่น มีขั้นตอนเพียงเตรียมการหั่นเนื้อแพะหรือเนื้อแกะเป็นชิันบางพอคำเตรียมไว้เท่านั้น
เครื่องปรุง สุกี้แพะ สุกี้แกะ
เครื่องปรุง สุกี้แพะ สุกี้แกะ ตามสูตรรับประทาน 2-3 คน มากกว่านี้ให้เพิ่มตามปริมาณตามที่คนที่รับประทาน
1.เนื้อแพะ หรือ เนื้อ แกะ 500 กรัม หั่นเป็นชิ้นบางพอคำ
2.น้ำสะอาด 3 ถ้วยตวง หรือมากน้อยกว่านี้
3.ผักต่างๆอย่างผักบุ้ง ผักกาดขาว คื่นใช่ ยอดอ่อนตำลึงใบตำลึง ต้นหอมหั่นชิ้นพอดี ๑ จานใหญ่ หรือตามชอบ
4.วุ้นเส้นแช่น้ำจนนิ่มหั่นเป็นท่อนสั้นๆ 1 ถ้วยตวง
5.ลูกชิ้นปลาปริมาณตามชอบ (ใช้อย่างอื่นเพิ่มได้อย่างเห็ดนางฟ้า)
6.ไข่ไก่ 3 ฟอง ตีพอแตก
7.ซอสถั่วเหลือง 2 ช้อนโต๊ะ
8.ผงปรุงรส
9.กระดูกแพะหรือกระดูกแกะ (ต้มเพื่อปรุงรสน้ำซุป)
วิธีปรุง สุกี้แพะ สุกี้แกะ
1.ตวงน้ำสะอาดใส่หม้อยกตั้งไฟแรง
2.ใส่ผงปรุงรส
3.ใส่กระดูกแพะหรือกระดูกแกะต้มให้เดือดทำน้ำซุป
4.นำน้ำซุปเทลงกระทะหรือหม้อสุกี้ ตั้งไปปานกลาง
5.น้ำเดือดใส่เนื้อแพะ เนื้อแกะ (ใส่เนื้อสัตว์ให้สุกพอดีก่อนแล้วค่อยใส่ผักทีหลัง)
6.ใส่ผักที่สุกช้าลงไปก่อน พอเดือดอีกที ใส่ผักสุกง่ายต่างๆลงตามอีกทีหนึ่ง
7.ใส่ซอสถั่วเหลืองลงหม้อต้มสุกี้
8. ถ้าต้องการปรุงรส ผักเริ่มสุกแล้วใส่ลูกชิ้นปลาและเห็ดลงในหม้อสุกี้
9.ตามด้วยผักที่สุกเร็ว ตัวอย่างนี้ใบผักกาดขาว ใบคึ่นช่ายตามด้วยวุ้นเส้น
10.ไข่ที่ตีไว้ พอเดือดทุกอย่างสุกดีแล้ว ใส่ใบตำลึงและต้นหอมลง คนเข้ากัน ปิดไฟ ตักใส่ชามเติมน้ำจิ้มตามสุตรการทำน้ำจิ้มสุกี้พร้อมรับประทาน
การปรุงรับประทานสุกี้แพะ สุกี้แกะอาหารชูกำลังสูตรนี้ทำการปรุงได้ง่ายรับประทานกันสะดวกเหมือนกับย่างแพะ ฝีมือการปรุงที่ลงมือด้วยตนเองรสชาติจัดจ้านไม่เป็นรองร้านอาหารยิ่งสูตรสุกี้แพะ สุกี้แกะช่วยเพิ่มเสริมกำลัง การรับประทานเต็มที่ได้ไม่อั้น รับรองว่าหลังรับประทานทุกท่ากระชุ่มกระชวยร่างกายอย่างแน่นอน
Goat or mutton sukiyaki(Japan 鋤焼, China 火锅 huŏ guō ) diets are considered a tonic formula one is easier to cook mutton soup, goat meat, condiments readily available in the market without losing the flavor of cooking with other cooking methods. Sukiyaki this recipe easy to cook and eat any time.
Goats or mutton sukiyaki have featured one of the area without making arrangements soft spice marinated tender meaty otherwise. Steps are just preparing to cut meat, goat or mutton prepared thin enough only.
Prepare food for ghost sukiyaki or mutton sukiyaki.
Goat or mutton sukiyaki cooking hot pot recipes are 2-3 persons this to increase as much as those who eat.
1. Goat or mutton 500g sliced thin.
2. 3 cups water or much less.
3. Vegetables like celery, chinese cabbage, vegetable gourd gourd onion cut into pieces large plate or the like.
4. Soak the vermicelli until soft and cut into 1 cup.
5. Fish ball to taste (Otherwise used, added with mushrooms).
6. Beat 3 eggs.
7. 3 tablespoons soy sauce
8. Seasoning powder
9. Goat or mutton bone (Boil to cook the soup).
Recipe Ghost Sukiyaki or Mutton Sukiyaki
1. Water boiling into the pot raised the heat.
2. Add seasoning powder
3. Enter the goat or sheep bone soup boil.
4. Pour into a saucepan or soup sukiyaki. Set to moderate
5. Water boiling mutton, goat meat (meat cooked, then add vegetables to it later).
6. Add vegetables cooked slowly to the boil again, add the cooked vegetables are easy to follow another.
7. Add the soy sauce into the pot boiling pot.
8. Optional seasonings Vegetables cooked meatballs and then put the fish down.
9. Along with vegetables cooked quickly. For example, the leaves of white cabbage Celery leaves with vermicelli.
10. Add the beaten eggs everything is cooked well enough boiling put the onion into the gourd and scoop into a bowl and add the sauce off by recipes for the sauce hot pot(Next article), ready to eat.
Goats Sukiyaki or Sheep Sukiyaki cooking restaurants tonic recipe is easy to prepare a meal same lamb roast. The cook are second act with spicy sukiyaki restaurant's recipe goats or sheep sukiyaki improves replenishment. Eating plenty unlimited after all that eating healthy course.
สุกี้แพะ สุกี้แกะ
อาหารเลฺิศรสหลายอย่างมีที่มาจากสูตรการปรุงที่มีหลากหลายทำให้ได้รับประทานอาหารที่มีรสชาติที่แตกต่างกันตามเมนูที่นำมาปรุงเป็นอาหาร เมนูอาหารอย่างหนึ่งที่มีชื่อเสียงอาหารของอาหารญีปุ่นแต่คนไทยได้นำมาปรุงแทบจะถือว่าเป็นเมนูอาหารที่ปรุงด้วยรสชาติถูกใจคนไทยที่เรียกกันว่า สุกี้ยากี้
สุกี้แพะ สุกี้แพะ (ภาษาจีนว่า 火锅 Huŏ guō)อาหารสูตรนี้ถือว่าเป็นยาชูกำลังสูตรหนึ่งที่ทำได้ง่ายกว่าการปรุง แพะตุ๋น ซุปเนื้อแพะ เครื่องปรุงรสหาได้ง่ายตามท้องตลาดรสชาติไม่แพ้กับการปรุงด้วยวิธีการปรุงอย่างอื่น สุกี้สูตรนี้สะดวกทีจะปรุงทานกันเองและเลี้ยงรับรองสังสรรค์
สุกี้แพะหรือสุกี้แกะมีจุดเด่นอย่างหนึ่งของเนื้อที่นุ่มโดยไม่ต้องทำการเตรียมการหมักใส่เครื่องเทศให้นุ่มเหมือนเนื้ออย่างอื่น มีขั้นตอนเพียงเตรียมการหั่นเนื้อแพะหรือเนื้อแกะเป็นชิันบางพอคำเตรียมไว้เท่านั้น
เครื่องปรุง สุกี้แพะ สุกี้แกะ
เครื่องปรุง สุกี้แพะ สุกี้แกะ ตามสูตรรับประทาน 2-3 คน มากกว่านี้ให้เพิ่มตามปริมาณตามที่คนที่รับประทาน
1.เนื้อแพะ หรือ เนื้อ แกะ 500 กรัม หั่นเป็นชิ้นบางพอคำ
2.น้ำสะอาด 3 ถ้วยตวง หรือมากน้อยกว่านี้
3.ผักต่างๆอย่างผักบุ้ง ผักกาดขาว คื่นใช่ ยอดอ่อนตำลึงใบตำลึง ต้นหอมหั่นชิ้นพอดี ๑ จานใหญ่ หรือตามชอบ
4.วุ้นเส้นแช่น้ำจนนิ่มหั่นเป็นท่อนสั้นๆ 1 ถ้วยตวง
5.ลูกชิ้นปลาปริมาณตามชอบ (ใช้อย่างอื่นเพิ่มได้อย่างเห็ดนางฟ้า)
6.ไข่ไก่ 3 ฟอง ตีพอแตก
7.ซอสถั่วเหลือง 2 ช้อนโต๊ะ
8.ผงปรุงรส
9.กระดูกแพะหรือกระดูกแกะ (ต้มเพื่อปรุงรสน้ำซุป)
วิธีปรุง สุกี้แพะ สุกี้แกะ
1.ตวงน้ำสะอาดใส่หม้อยกตั้งไฟแรง
2.ใส่ผงปรุงรส
3.ใส่กระดูกแพะหรือกระดูกแกะต้มให้เดือดทำน้ำซุป
4.นำน้ำซุปเทลงกระทะหรือหม้อสุกี้ ตั้งไปปานกลาง
5.น้ำเดือดใส่เนื้อแพะ เนื้อแกะ (ใส่เนื้อสัตว์ให้สุกพอดีก่อนแล้วค่อยใส่ผักทีหลัง)
6.ใส่ผักที่สุกช้าลงไปก่อน พอเดือดอีกที ใส่ผักสุกง่ายต่างๆลงตามอีกทีหนึ่ง
7.ใส่ซอสถั่วเหลืองลงหม้อต้มสุกี้
8. ถ้าต้องการปรุงรส ผักเริ่มสุกแล้วใส่ลูกชิ้นปลาและเห็ดลงในหม้อสุกี้
9.ตามด้วยผักที่สุกเร็ว ตัวอย่างนี้ใบผักกาดขาว ใบคึ่นช่ายตามด้วยวุ้นเส้น
10.ไข่ที่ตีไว้ พอเดือดทุกอย่างสุกดีแล้ว ใส่ใบตำลึงและต้นหอมลง คนเข้ากัน ปิดไฟ ตักใส่ชามเติมน้ำจิ้มตามสุตรการทำน้ำจิ้มสุกี้พร้อมรับประทาน
การปรุงรับประทานสุกี้แพะ สุกี้แกะอาหารชูกำลังสูตรนี้ทำการปรุงได้ง่ายรับประทานกันสะดวกเหมือนกับย่างแพะ ฝีมือการปรุงที่ลงมือด้วยตนเองรสชาติจัดจ้านไม่เป็นรองร้านอาหารยิ่งสูตรสุกี้แพะ สุกี้แกะช่วยเพิ่มเสริมกำลัง การรับประทานเต็มที่ได้ไม่อั้น รับรองว่าหลังรับประทานทุกท่ากระชุ่มกระชวยร่างกายอย่างแน่นอน
No comments:
Post a Comment